Följ oss

Sedan 1949

Zacharias Advokatbyrå söker jurist med minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet

Zacharias Advokatbyrå söker jurist med minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet

Om Zacharias Advokatbyrå

Advokatbyrån har kontor på Skeppsbron i Gamla stan. Zacharias Advokatbyrå har som särskild verksamhetsinriktning tvistelösning, affärsjuridik, fastighetsrätt och ekonomisk familjerätt. Vår ambition är att engagerat hantera våra klienters juridiska frågeställningar.  För mer information om oss, våra medarbetare och de rättsområden vi arbetar med besök vår hemsida www.zacharias.se. Vi är en hundvänlig advokatbyrå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som arbetat med tvister ett antal år på advokatbyrå eller har annan relevant erfarenhet av handläggning av tvister vid domstol, t.ex. genom tingstjänstgöring.

Den vi söker är driven och lösningsorienterad men framförallt ska du ha ett brinnande intresse för juridik. Du ska ha ett uttalat intresse för processrätt. Erfarenhet av bostads- och hyresrätt är meriterande. Du är noggrann, förtroendeingivande och har en god analytisk förmåga. Vi är en liten byrå och lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Obligatoriska språk är flytande svenska och engelska såväl i tal som i skrift. Språkkunskaper härutöver är meriterande.

Hur du ansöker               

Välkommen med din ansökan innefattande CV, personligt brev, betyg och, i förekommande fall, relevanta intyg. Handlingarna skickas till info@zacharias.se med angivande av ”Ansökan till tjänsten som jurist” i ämnesraden.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan.

Frågor?

Vid eventuella frågor om tjänsten, kontakta gärna jur. kand. Jenny Andersson, 08-662 90 10 eller jenny.andersson@zacharias.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kommentarer är stängda.AB Zacharias Advokatbyrå ® 556469-2993 © 2014 All Rights Reserved     |     Villkor     |     Cookies